Stress en pijn behandeling

ContactQuickscan

Stress behandeling

Omgaan met stress

 

Een stress behandeling, of eigenlijk een antistress behandeling, kan op diverse manieren plaatsvinden. De behandelmethoden die wij hanteren zijn magneetveldtherapie, geluid, trilling, geur, massage lasertherapie en uiteraard aandacht voor de klachten.

Ieder mens heeft in zijn leven vroeg of laat wel een te maken met stress. Wanneer het lichaam zich niet binnen een korte periode hiervan kan herstellen kar er uitputting ontstaan. Hierdoor komen we in een neerwaartse spiraal terecht. In een blog heb ik hier meer over geschreven. Een stress behandeling is dan op zijn plaats.

Wat kunnen we er aan doen?

}

Uiteraard kunt U er zelf het één en ander aan doen maar dit is niet altijd voldoende. Het is dan zinvol om op tijd hulp in te schakelen zodat U de neerwaartse spiraal kunt doorbreken.

Als dit niet het geval is zullen we het lichaam eerst moeten voeden. Dit kan door het gebruik van gezonde voeding, supplementen, voeding of eventueel het geven van een prikkel zoals lasertherapie of magneetveldtherapie.

Ook moet het lichaam in staat zijn om zowel de geestelijke als lichamelijke ballast overboord te gooien. Ook hiervoor zoeken we naar oplossingen op natuurlijke basis.

Uiteraard gaan we ook kijken of de psyche beter in balans kan komen en hierdoor gemakkelijker zichzelf kan herstellen.

Pijn behandeling

Omgaan met pijn

De oorzaak van pijn kan heel divers zijn. Daarom is het eerst van belang om te onderzoeken waar de pijn vandaan komt. Hierbij hanteren we weer de vijf natuurgerichte principes.

Als we meer duidelijkheid hebben over de oorzaak van uw klachten, kunnen we kijken naar de instrumenten die Gezond Flevoland tot haar beschikking heeft. Dit kan door ontspanning in de vorm van massage of magneetveld therapie . Andere mogelijkheden zijn de TENS en lasertherapie. Het is ook mogelijk om uzelf te behandelen in uw eigen vertrouwde omgeving. Hiervoor kunnen we u helpen of verwijzen naar de juiste hulpmiddelen.

Het is ons doel om uw behandeling zo natuurlijk mogelijk te houden zonder uw relatie met uw arts of andere behandelaar te verstoren. De aangeboden hulp mag nooit, zonder overleg, in de plaats worden gezet van de behandeling door een reguliere behandelaar of medicatie.

Ontdek de voordelen van de GezondFlevoland methode

Diverse mogelijkheden om uw klachten te behandelen

Thuisbehandelingen zijn mogelijk

Zelf behandelen is mogelijk

Gedeeltelijke vergoeding mogelijk

Bewezen succesvol

Magneten met GARANTIE “niet goed, geld terug"

De behandelingen van GezondFlevoland zijn ontspannend, effectief en laagdrempelig. Het kan een goede aanvulling zijn op gesprekken met een coach, psycholoog  of maatschappelijk werker.

Licht therapie

Lichttherapie kan is eenvoudig en doeltreffend hulpmiddel bij tal van klachten. Bovendien kan de therapie meestal gewoon thuis in je eigen omgeving gedaan worden.

Dit is kostenbesparend en drempelverlagend. Bovendien is het hierdoor erg voordelig. Je bent niet telkens afhankelijk van de agenda en tijd van de therapeut.

Natuurlijk daglicht is van groot belang van al het leven op aarde. Natuurlijk daglicht stuurt het biologische verloop van het organisme. Hierdoor heeft het een positieve werking op mensen, dieren en planten. Het gevolg hiervan is een betere lichamelijke en geestelijke gezondheid.
Wij voelen ons goed in natuurlijk daglicht. Bij een tekort aan natuurlijk daglicht kunnen er diverse klachten ontstaan. Deze klachten noemen we winterdepressie, winterbleus of SAD (Seasonal Affective Disorder). Wanneer u onregelmatig werkt en met name in de nachtdienst krijgt u dus minder daglicht binnen waardoor u vatbaarder bent voor deze symptomen.

 

Optimaal Gezond

met GezondFlevoland

Stop nu uw klachten

Stop uw klachten snel en eenvoudig met Magneticplus. Snel, Simpel en voordelig!

Wacht niet langer en start hier je gezonde lifestyle. Ga de uitdaging aan met jezelf.

Behandeling enkel op afspraak!

Het is nu tijd om te starten met je nieuwe en gezonde lifestyle. Samen met met u kijk ik naar uw doelen en bepalen samen hoe we deze doelen gaan behalen.

Heeft u in het verleden al een geprobeerd om het anders aan te pakken? Wat is er gebeurd waardoor u niet het gewenste resultaat behaalde? Ik ga aan de hand van uw persoonlijke ervaringen in combinatie met een

"Een lange reis begint met het nemen van de eerste stap."

Neem het heft in eigen hand en start met gezonder leven.

Bel voor een afspraak of laat mij u terug bellen. Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug voor meer informatie of een afspraak.