Stoppen met roken

Start vandaag nog!

Start vandaag nog met stoppen.
en laat uw ongezonde gewoonte in rook op gaan!

N

Coaching

Stoppen met roken is een stuk makkelijk onder begeleiding van een coach. Dit kan op zowel de praktijk of op telefonische afspraak mocht u dit makkelijker vinden qua tijd. 

N

Laser therapie

Acupuntuur is al eeuwen lang een oosterse geneeswijze. Zij gebruikte naalden om speciale plekken aan te pikken en uw lichaam te restten. Met laser therapie bereiken we het zelfde alleen zonder de ‘pijn’ van de naalden. 

N

Medicatie of vervangers

Medicatie of nicotine vervangers kunnen de behoefte om te roken weg te nemen. Dit kan dus een prima hulpmiddel zijn om het roken voor altijd achter u te laten. 

Waarom wachten?

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het stoppen met roken?

Persoonlijke stoppen met roken begeleiding.

Na het invullen van enkele vragen over uw rookgedrag en gezondheid hebt u een aantal gesprekken met uw persoonlijke stoppen-met-roken coach in een van onze behandelcentra. Tijdens deze consulten brengt u samen met uw begeleider in kaart wat uw redenen zijn om te stoppen. Er wordt gewerkt aan het verhogen van uw motivatie en u krijgt advies hoe u kunt omgaan met moeilijke momenten. Ook wordt besproken welke hulpmiddelen kunnen worden ingezet.

In overleg met onze eigen arts of uw huisarts kunnen nicotinevervangers of medicijnen worden voorgeschreven. Let op: Nicotinevervangers en geneesmiddelen worden alleen vergoed in combinatie met gedragsmatige begeleiding. De meeste zorgverzekeraars eisen dat het volledige programma wordt afgemaakt.

Telefonische coaching

Bij deze behandelvorm wordt u op afgesproken tijden telefonisch begeleid bij het stopproces. Na het invullen van enkele vragen over uw rookgedrag (rookprofiel) en gezondheid (anamnese) hebt u een eerste telefonisch consult met uw persoonlijke coach. U brengt samen met uw coach in kaart wat uw redenen zijn om te stoppen, en u krijgt advies hoe u kunt omgaan met moeilijke momenten.

Ook het gebruik van hulpmiddelen zoals nicotinevervangers of medicijnen komt in de gesprekken aan bod. In overleg met onze eigen arts of uw huisarts kunnen nicotinevervangers of medicijnen worden voorgeschreven. Let op: Nicotinevervangers en geneesmiddelen worden alleen vergoed in combinatie met gedragsmatige begeleiding. De meeste zorgverzekeraars eisen dat het volledige programma wordt afgemaakt.

Hoe werkt lasertherapie?

t

Hoe werkt het?

De lasertherapie van Prostop helpt u om uw ontwenningsverschijnselente minimaliseren en helpt u om de behoefte aan het roken te verminderen. Ook helpt Prostop u om uzelf voor te bereiden op het omgaan met moeilijke momenten. U krijgt een persoonlijk stopadviesgesprek en een gratis boekje met stoppen-met-rokentips en adviezen.

 

Wetenschap toont het succes aan

De resultaten van lasertherapie zijn wetenschappelijk onderzocht en aangetoond. Alle onderzoeksrapporten en slagingspercentages kunt u lezen op de website. Prostop blijkt een succesformule in handen te hebben die al sinds 1996 fantastisch resultaat boekt.

Binnen 1 uur rookvrij

De lasertherapie bestaat uit een motiverend gesprek van 25 minuten waarin uw behandelaar samen met u een plan van aanpak maakt, een plan waarmee u succes kunt hebben! De laserbehandeling zelf duurt ook ongeveer 25 minuten. Al met al bent u dan binnen 1 uur klaar met het volledige programma en stapt u rookvrij over de drempel naar buiten!

Doe de motivatietest

Weten of u kunt stoppen met roken? Spciaal voor u is er een test ontwikkeld. Met deze test krijg u inzicht in uw eigen motivatie om te stoppen. Beantwoord 12 vragen en kijk of u er klaar voor bent om afscheid te nemen van de sigaret! 

Optimaal Gezond

met GezondFlevoland

Stop nu uw klachten

Stop uw klachten snel en eenvoudig met Magneticplus. Snel, Simpel en voordelig!

Wacht niet langer en start hier je gezonde lifestyle. Ga de uitdaging aan met jezelf.

Behandeling enkel op afspraak!

Het is nu tijd om te starten met je nieuwe en gezonde lifestyle. Samen met met u kijk ik naar uw doelen en bepalen samen hoe we deze doelen gaan behalen.

Heeft u in het verleden al een geprobeerd om het anders aan te pakken? Wat is er gebeurd waardoor u niet het gewenste resultaat behaalde? Ik ga aan de hand van uw persoonlijke ervaringen in combinatie met een