Magneetveldtherapie werkt, al eeuwen!

Wist u dat de oude Chinezen, de Grieken en de Egyptenaren eeuwen geleden magneten gebruikten voor hun gezondheid? U kunt deze unieke magneetproducten nu zelf ook in huis halen. Help ons in onze missie, om meer gezondheid en vitaliteit te brengen naar de wereld. Ontdek welke gezondheidsvoordelen de magneten van Magnetic Plus voor u in petto hebben. Wij zijn na alle ervaringen en enthousiaste verhalen van onze klanten volledig overtuigd dat het ook ú zal helpen!

Magnetic Plus werkt met unieke en zeer krachtige magneten die zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Hierdoor is het product dat u bestelt, van flexibele rugmagneet tot magnetische inlegzolen, uniek in de markt! Bestel ze vandaag nog en probeer het zelf uit.

Veel gestelde vragen

Wat is magneettherapie eigenlijk?

De heilzame kracht van magneten is al eeuwen bekend, maar door de moderne geneeskunst pas in de jaren vijftig opnieuw ontdekt. Deze kracht wordt toegepast in de flexibele Magnetic Plus magneten, die u eenvoudig zelf op de pijnlijke plek plaatst om zo pijn te verlichten. Magneettherapie werkt pijnstillend, bevordert herstel bij letsel en draagt bij tot de algehele gezondheid en vitaliteit. 

Hoe lang bestaat magneettherapie?

Duizenden jaren geleden werd de natuurlijke heilzame kracht van de magneet al gebruikt in Egypte, India, Griekenland, China en Japan tegen allerlei kwalen. Nu heeft de moderne westerse wetenschap de heilzame werking van de magneet opnieuw ontdekt.

Waarom magneettherapie?

De aarde is een grote magneet. Desondanks lijdt de moderne mens aan een magneetveldtekort, het zogeheten Magnetic Field Deficiency Syndrom. Dit wordt veroorzaakt door onder meer betonbouw, asfalt, isolatiematerialen, hoogspanningskabels, röntgenstralen en elektrische apparatuur. Het magneetveldtekort kan vele klachten veroorzaken, zoals migraine, pijn in schouders, nek en rug, slapeloosheid, stress, etc. Door Magnetic Plus magneten te dragen wordt het verstoorde energie-evenwicht hersteld en het magneetveldtekort opgeheven. Dat stelt het lichaam in staat op een natuurlijke manier aan zijn eigen genezing werken.

Hoe werkt magneettherapie? Wat doen de magnetische velden van de Magnetic Plus magneten?

Ons bloed bevat ijzerdeeltjes en een magneet trekt ijzer aan. De Magnetic Plus magneten zorgen voor een verbeterde bloedcirculatie en doorbloeding van weefsels, organen en cellen. Verder wordt de afvoer van afvalstoffen bevorderd, de zuurstofopname uit het bloed verbeterd en de elasticiteit in de vaatwand hersteld.

De Magnetic Plus magneten zorgen voor:
•    verbeterde bloedcirculatie
•    snellere afvoer van afvalstoffen
•    verbetering van het afweersysteem
•    verbeterde stofwisseling
•    snellere genezing van botbreuken

Waar kan ik Magnetic Plus bestellen?

Om te bestellen en voor meer informatie kunt u terecht op
https://www.magneticplus.nl/

Optimaal Gezond

met GezondFlevoland

Stop nu uw klachten

Stop uw klachten snel en eenvoudig met Magneticplus. Snel, Simpel en voordelig!

Wacht niet langer en start hier je gezonde lifestyle. Ga de uitdaging aan met jezelf.

Behandeling enkel op afspraak!

Het is nu tijd om te starten met je nieuwe en gezonde lifestyle. Samen met met u kijk ik naar uw doelen en bepalen samen hoe we deze doelen gaan behalen.

Heeft u in het verleden al een geprobeerd om het anders aan te pakken? Wat is er gebeurd waardoor u niet het gewenste resultaat behaalde? Ik ga aan de hand van uw persoonlijke ervaringen in combinatie met een