Neem contact op

Heeft u vragen of wenst u in contact te komen? Hieronder kunt u een bericht achterlaten.

Telefonisch contact?

Stuur hier uw vraag of bericht

Veel gestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van GezondFlevoland?

Ik ben bijna iedere dag tussen 10 en 18.00 aanwezig. Ook dinsdag, donderdag en vrijdagavond en zaterdagmorgen zijn mogelijk in overleg.

Kan ik gewoon binnenlopen en behandeld worden?

Alle behandelingen zijn op afspraak. Bovendien is het goed om u zelf goed voor te bereiden op de afspraak. U krijgt een anamnese toegestuurd. Neem deze ingevuld mee of stuur deze terug zodat ik mij ook kan voorbereiden op de behandeling. Dit spaart tijd die we aan de behandeling kunnen besteden.

Worden de behandelingen vergoed?

Dit is afhankelijk van uw verzekeraar en de door u gekozen polis. Behandelingen vallen onder de basisverzekering als het de coaching bij het stoppen mat roken betreft. Voor de overige behandelingen geld de aanvullende verzekering met Natuurgeneeskunde die met de BATC  een overeenkomst hebben

Hoe kan ik een afspraak maken?

Bel tijdens kantooruren met 0321-239239. De telefoonservice neemt de telefoon aan en kan enkele vragen beantwoorden. Laat daar een terugbel verzoek achter en ik bel u binnen 1 werkdag terug voor het maken van een afspraak.

Heb ik een doorverwijzing van een arts nodig voor de behandelingen bij Gezond Flevoland?

Voor de behandelingen en coaching heeft u geen doorverwijzing nodig en kunt u op eigen initiatief een afspraak maken. Voor medicatie en nicotine vervangende therapie (NRT) heeft u een recept nodig van een verslavingsarts die daarvoor een erkenning heeft. Dit kunnen we voor u verzorgen. Soms is daar overleg met uw huisarts voor noodzakelijk maar deze kan uitsluitend gedaan worden met uw toestemming.

Hoe lang is de wachttijd?

Over het algemeen kunt u binnen 2 weken worden behandeld. Is er meer haast geboden kunt u dit aangeven en zal ik proberen u sneller te behandelen.

Voor wie zijn deze behandelingen bedoeld?

Voor reguliere klachten is uw huisarts uiteraard de aangewezen persoon. Als u behoefte heeft aan een andere kijk op uw gezondheid en een persoonlijke benadering, bent u van harte welkom. Als u het nog niet zeker weet of de behandeling voor u geschikt is, sta ik u graag te woord. Stuur mij een mail of laat een terugbelverzoek achter en ik ga u helpen met uw zoektocht. Dit hoeft niet altijd te leiden naar een afspraak.

Is het ook mogelijk om spreekuur te houden in een artsenpraktijk of binnen een bedrijf?

In overleg zijn deze mogelijkheden aanwezig. Dit is uiteraard maatwerk. Doelen, behandelmethoden en tarieven worden hierop aangepast.

Waar vinden de behandelingen plaats?

De meeste behandelingen vinden plaats in de praktijk aan De Helling 15 te Dronten. Dit zijn de persoonlijke consulten. Consulten kunnen ook via de mail, Skype of telefoon gedaan worden. Voor bedrijven is het ook mogelijk om behandelingen ter verbetering van de gezondheid van de werknemers bij het bedrijf te laten plaatsvinden.

Waar kan ik parkeren?

In de directe omgeving zijn diverse parkeerplaatsen. In Dronten is het gratis parkeren nog aanwezig. Er zijn wel zones waar een blauwe schijf noodzakelijk is. Naast de dierenweide aan De Dukdalf is het helemaal vrij om te parkeren en kunt u tussen de appartementen door lopen naar de praktijk. Dit is ca 50 meter.

Is het pand toegankelijk voor mindervaliden?

De praktijk van Gezond Flevoland is gevestigd op de begane grond en is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel. Ook is er een toilet aanwezig die hiervoor geschikt is ingericht.

Kan ik mijn kleding aanhouden tijdens de behandeling?

Uiteraard is dit afhankelijk van de behandeling. Voor de meeste behandelingen kunt u uw kleding gewoon aan houden. Voor een massage of elektrostimulatie is blote huid noodzakelijk. Uiteraard doen we dit zo discreet mogelijk en kan de deur van binnen worden afgesloten. Ook kunt u altijd iemand mee nemen.

Kan ik mijn kinderen mee nemen tijdens de behandeling?

Voor u kan dit soms gemakkelijker zijn zodat u geen oppas hoeft te regelen. Toch is de afleiding vaak groot waardoor u niet helemaal zichzelf kunt ontspannen of concentreren op het gesprek en de behandeling. Voor de laserbehandeling is een veiligheidsbril noodzakelijk. Uw kind moet deze dus op kunnen houden. Het is anders onverantwoord en loopt uw kind risico op oogbeschadiging. Dit risico is niet erg groot maar kunnen we beter vermijden.

Hoe kan ik de factuur betalen?

In de praktijk is een pinapparaat aanwezig waardoor u gelijk met uw bankpas kunt betalen. Niet met de creditcard. Contant betalen is ook mogelijk. Van tevoren overmaken per bank is in overleg ook mogelijk. U ontvangt uiteraard een factuur en/of declaratieformulier van de behandeling met alle noodzakelijke gegevens.

Optimaal Gezond

met GezondFlevoland

Stop nu uw klachten

Stop uw klachten snel en eenvoudig met Magneticplus. Snel, Simpel en voordelig!

Wacht niet langer en start hier je gezonde lifestyle. Ga de uitdaging aan met jezelf.

Behandeling enkel op afspraak!

Het is nu tijd om te starten met je nieuwe en gezonde lifestyle. Samen met met u kijk ik naar uw doelen en bepalen samen hoe we deze doelen gaan behalen.

Heeft u in het verleden al een geprobeerd om het anders aan te pakken? Wat is er gebeurd waardoor u niet het gewenste resultaat behaalde? Ik ga aan de hand van uw persoonlijke ervaringen in combinatie met een