Stoppen met roken

Een rookvrij leven begint hier!

Flevoland stopt met roken!

Het geheime wapen in de strijd bij het stoppen met roken is lasertherapie. Het vermindert de meest voorkomende problemen bij het stoppen met roken: de lichamelijke ontwenningsverschijnselen en mentaal moeilijke momenten. Daardoor bent u binnen één uur van de verslaving verlost.

Hoe werkt het?

 De lasertherapie van Prostop helpt u om uw ontwenningsverschijnselente minimaliseren en helpt u om de behoefte aan het roken te verminderen. Ook helpt Prostop u om uzelf voor te bereiden op het omgaan met moeilijke momenten. U krijgt een persoonlijk stopadviesgesprek en een gratis boekje met stoppen-met-rokentips en adviezen. De lasertherapie bestaat uit een motiverend gesprek van 25 minuten waarin uw behandelaar samen met u een plan van aanpak maakt, een plan waarmee u succes kunt hebben! De laserbehandeling zelf duurt ook ongeveer 25 minuten. Al met al bent u dan binnen 1 uur klaar met het volledige programma en stapt u rookvrij over de drempel naar buiten!

Wetenschap toont het succes aan

De resultaten van lasertherapie zijn wetenschappelijk onderzocht en aangetoond. Alle onderzoeksrapporten en slagingspercentages kunt u lezen op de website. Prostop blijkt een succesformule in handen te hebben die al sinds 1996 fantastisch resultaat boekt.

Afspraak maken 

Kijk voor prijzen en behandelcentra in Flevoland, op de website van Prostop. U kunt onlinedirect een afspraak inplannen. Prostop gaat dan samen met u een stopdatum kiezen en u krijgt een persoonlijk stoppen met roken advies ter voorbereiding. In de dagen voordat u gaat stoppen, ontvangt u gratis ondersteuning van de Prostop smsservice.

Wit u weten of u voldoende gemotiveerd bent om de stap te nemen? Doe dan eerst de gratis motivatie test. U krijgt de uitslag direct in uw e-mail.

Prostop is de grootste organisatie in Nederland die lasertherapie aanbiedt. Ook in Flevoland en omgeving heeft Prostop vestigingen waar u terecht kunt voor een éénmalige behandeling met laser. Kies voor de kwaliteit van Prostop en stop ècht met roken!

Stoppen met roken met behulp van uw Medipro coach!

Persoonlijke stoppen met roken begeleiding.

Na het invullen van enkele vragen over uw rookgedrag en gezondheid hebt u een aantal gesprekken met uw persoonlijke stoppen-met-roken coach in een van onze behandelcentra. Tijdens deze consulten brengt u samen met uw begeleider in kaart wat uw redenen zijn om te stoppen. Er wordt gewerkt aan het verhogen van uw motivatie en u krijgt advies hoe u kunt omgaan met moeilijke momenten. Ook wordt besproken welke hulpmiddelen kunnen worden ingezet.

In overleg met onze eigen arts of uw huisarts kunnen nicotinevervangers of medicijnen worden voorgeschreven. Let op: Nicotinevervangers en geneesmiddelen worden alleen vergoed in combinatie met gedragsmatige begeleiding. De meeste zorgverzekeraars eisen dat het volledige programma wordt afgemaakt.

Neem voor het maken van uw eerste afspraak contact op met Medipro

Telefonische coaching

Wilt u ondersteuning zonder daarvoor de deur uit te hoeven? Dat kan met telefonische coaching.

Bij deze behandelvorm wordt u op afgesproken tijden telefonisch begeleid bij het stopproces. Na het invullen van enkele vragen over uw rookgedrag (rookprofiel) en gezondheid (anamnese) hebt u een eerste telefonisch consult met uw persoonlijke coach. U brengt samen met uw coach in kaart wat uw redenen zijn om te stoppen, en u krijgt advies hoe u kunt omgaan met moeilijke momenten.

Ook het gebruik van hulpmiddelen zoals nicotinevervangers of medicijnen komt in de gesprekken aan bod. In overleg met onze eigen arts of uw huisarts kunnen nicotinevervangers of medicijnen worden voorgeschreven. Let op: Nicotinevervangers en geneesmiddelen worden alleen vergoed in combinatie met gedragsmatige begeleiding. De meeste zorgverzekeraars eisen dat het volledige programma wordt afgemaakt.

 

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het stoppen met roken? Kijk dan op de website van Medipro.

Motivatietest

Prostop heeft speciaal voor u een test ontwikkeld om inzicht te krijgen in uw eigen motivatie om te stoppen. Beantwoord hieronder 12 vragen en kijk of u er klaar voor bent om afscheid te nemen van de sigaret!

Optimaal Gezond

met GezondFlevoland

Maak nu de Quick scan

Wilt u snel en eenvoudig uw levenstijl checken? Maak dan nu gratis en vrijblijvend een de Quick scan!

Gratis e-book

Pak nu uw kans en download het gratis e-book vol met tips, trucs en om af te vallen. 

Stop nu uw klachten

Stop uw klachten snel en eenvoudig met Magneticplus. Snel, Simpel en voordelig!

Wacht niet langer en start hier je gezonde lifestyle. Ga de uitdaging aan met jezelf.

Behandeling enkel op afspraak!

Het is nu tijd om te starten met je nieuwe en gezonde lifestyle. Samen met met u kijk ik naar uw doelen en bepalen samen hoe we deze doelen gaan behalen.

Heeft u in het verleden al een geprobeerd om het anders aan te pakken? Wat is er gebeurd waardoor u niet het gewenste resultaat behaalde? Ik ga aan de hand van uw persoonlijke ervaringen in combinatie met een